چین نظارت بر رمز ارزها را با قوانین جدید ارز خارجی تشدید میکند: گزارش
چین قوانین سختگیرانهتری برای مقابله با فعالیتهای مرتبط با رمز ارزها معرفی کرده است، که با این قوانین جدید ناظر ارز خارجی بانکها را ملزم به نظارت و شناسایی معاملات پرخطر مرتبط با داراییهای دیجیتال کرده است.
اداره دولتی مدیریت ارز خارجی (SAFE) هفته گذشته اعلام کرد که قوانین جدید هدفشان مقابله با بانکداری زیرزمینی، قمار مرزی و فعالیتهای مالی غیرقانونی مرتبط با رمز ارزها است، براساس گزارشی از روزنامه South China Morning Post.
لازم است بانکهای چینی معاملات پرخطر را شناسایی کنند
براساس راهنماهای بهروزشده، بانکها در سرزمین اصلی چین موظف به شناسایی معاملات پرخطر از طریق بررسی هویت افراد و مؤسسات، منابع مالی و فرکانس معاملات هستند.
آنها همچنین باید تدابیر کنترل ریسک محکمی به اجرا دراورند و خدمات ارائه شده به نهادهایی که مشکوک به انجام چنین فعالیتهایی هستند را محدود کنند.
این تدابیر نشاندهنده ادامه مبارزات پکن علیه رمز ارزهاست که دولت آنها را به عنوان تهدیدی بالقوه برای ثبات مالی میبیند.
انتظار میرود قوانین جدید پایههای قانونی برای مجازات معاملات رمز ارزی را تقویت کند، طبق گفتههای لیو ژنگیائو، یک وکیل شرکت حقوقی ZhiHeng در شانگهای.
در یک پست ویچت اخیر، لیو به SCMP گفت که قوانین باعث میشوند تا افراد دشوارتر بتوانند قوانین ارز خارجی چین را با استفاده از رمز ارزها دور بزنند.
عمل تبدیل یوان به رمز ارزها برای تسهیل معاملات مرزی اکنون به عنوان یک فعالیت پرخطر طبقهبندی شده است.
معاملات بالای حد قانونی مجاز تحت چارچوب جدید بیشتر بررسی خواهند شد.
موضع ضد رمز ارزی چین تازه نیست. در سال ۲۰۱۷، دولت در عرضه اولیه سکه (ICOs) و تبادل رمز ارزها را ممنوع کرد.
تا سال ۲۰۲۱، این سرکوب را به منع استخراج بیتکوین و اعلام غیرقانونی بودن همه کسبوکارهای مرتبط با رمز ارزها گسترش داد.
با وجود حرکت گسترده جهانی در پذیرش رمز ارز، چین در رویکرد نظارتی خود ثابت قدم مانده است.
در همین حال که قیمت بیتکوین با سیاستهای حامی رمز ارزها توسط دونالد ترامپ در ایالات متحده افزایش یافت، پکن نشانی از نرم کردن موضع خود نشان نداده است.
خطرات قانونی برای معاملهگران رمز ارز تشدید یافته است
خطرات قانونی برای معاملهگران رمز ارز در چین نیز تشدید یافته است. در ماه اوت، دیوان عالی خلق حکم کرده است که استفاده از رمز ارزها برای انتقال یا تبدیل درآمدهای جنایی نقض قانون جزایی کشور میباشد.
علاوه بر این، مقامات نظارت خود بر تجارت ارز خارجی که استیبلکونهایی مانند تتر را شامل میشود، افزایش دادهاند و بیشتر مسیرها برای معاملات رمز ارزی محدود شده است.
جالب اینجاست که چین بهعنوان دومین بزرگترین دارنده بیتکوین در جهان، با ۱۹۴٬۰۰۰ موجودی بیتکوین که ارزشی حدود ۱۸ میلیارد دلار دارد، رتبهبندی شده است.
با این حال، این داراییها نتیجه خریدهای دولت نبوده بلکه از توقیف داراییهای مرتبط با فعالیتهای غیرقانونی ناشی میشوند.
به گزارش، شرکت فناوری Huabao Overseas C که به سرمایهگذاران چینی به صورت غیرمستقیم قرار گرفتن در معرض بیتکوین را ارائه میدهد، یک تبلیغاتی برای ترویج ETF های بیتکوین راهاندازی کرده است.
اوایل این ماه، کاربران Alipay در سرزمین اصلی چین تبلیغاتی بر صفحات اصلی خود مشاهده کردند که spot Bitcoin ETF ها را تبلیغ میکردند و کاربران را به سمت Huabao Overseas Technology اشاره میکردند.
این شرکت از طریق مجموعهای از پیشنهادات صندوق با نامهای QDII-FOF-LOF، یک درگاه برای سرمایهگذاری غیرمستقیم در سهام Coinbase و ETF بیتکوین ARK 21Shares فراهم میکند.