هند با همکاری گوگل و فیسبوک برای مقابله با کلاهبرداریهای سرمایهگذاری ارزهای دیجیتال: گزارش ۲۰۲۴
هند تلاشهای خود را برای کاهش کلاهبرداریهای کشتار خوکی ، یک نوع کلاهبرداری سرمایهگذاری که از ارزهای دیجیتال استفاده میکند، با همکاری با شرکتهای بزرگ فناوری مانند گوگل و فیسبوک شدت بخشیده است.
بر اساس گزارش سالانه وزارت کشور هند در سال ۲۰۲۴ ، این کلاهبرداریها عمدتاً گروههای آسیبپذیر مانند جوانان بیکار، خانهدارها، دانشجویان و افراد با مشکلات مالی را هدف قرار میدهند و از تمایل آنها برای دستیابی به سودهای مالی سریع بهرهبرداری میکنند.
این گزارش به مقیاس جهانی این مسئله که شامل پولشویی گسترده و بردهداری سایبری نیز میشود اشاره دارد.
چگونگی مقابله هند با کلاهبرداریهای ارزهای دیجیتال با همکاری گوگل و فیسبوک
کلاهبرداران اینترنتی بهطور مکرر از خدمات تبلیغاتی گوگل و تبلیغات حمایتشده فیسبوک برای راهاندازی برنامههای تقلبی و طرحهای فیشینگ مخرب سوءاستفاده میکنند.
برای مقابله با این موضوع، مرکز هماهنگی جرائم سایبری هند (I4C) با این پلتفرمهای فناوری همکاری کرده است تا به نرخ رو به رشد جرایم سایبری که از طریق خدمات آنها رخ میدهد بپردازد.
I4C با گوگل همکاری نزدیک دارد تا برنامههای مشکوک وام دیجیتال را علامتگذاری کرده و نظارت بر سوءاستفاده از دامنههای فایربیس گوگل را انجام دهد و بدافزارهای بانکی اندروید را مسدود کند.
این مرکز همچنین لیستهایی از تبلیغکنندگان فیشینگ را با گوگل به اشتراک میگذارد تا به سرعت اقدام شود.
علاوه بر این، Google Pay به سامانه گزارش و مدیریت کلاهبرداریهای مالی سایبری شهروندان (CFCFRMS) یکپارچه شده است که به مقامات این امکان را میدهد تا معاملات تقلبی را رهگیری و ردیابی کنند.
این یکپارچهسازی بیش از ۱۶ میلیارد روپیه را نجات داده و به بیش از ۵۷۵،۰۰۰ قربانی کمک کرده است.
به همین ترتیب، فیسبوک نقشی کلیدی در شناسایی و حذف برنامههای وامدهی غیرقانونی و تبلیغات مرتبط با کلاهبرداری که توسط I4C شناسایی شده دارند، ایفا میکند.
با به اشتراکگذاری اطلاعات در مورد صفحات کلاهبرداری و لینکهای فیشینگ، I4C اقدام سریع فیسبوک برای حذف این عملیات را تضمین میکند.
این ابتکارات به نهادهای اجرای قانون مهارتهای لازم برای ردیابی معاملات بلاکچین، ضبط داراییهای دیجیتال غیرقانونی و حذف شبکههای کلاهبرداری ارزهای دیجیتال میدهد.
گزارش کلاهبرداری سایبری و مقابله با کلاهبرداریهای ارزهای دیجیتال در هند
پورتال گزارش جرایم سایبری ملی (NCRP)، که توسط I4C مدیریت میشود، به شهروندان یک پلتفرم قابلدسترسی برای گزارش جرایم سایبری فراهم میکند، با تمرکز بر کلاهبرداری مالی و جرایم علیه زنان و کودکان.
این ابتکار به دنبال افزایش اعتماد عمومی و سادهسازی حل و فصل موارد جرایم سایبری است.
تاسیس نیروی ویژه ملی مقابله با باجگیری سایبری نیز چارچوب امنیت سایبری هند را تقویت میکند.
این نیروی ویژه با مؤسسات مالی، پلتفرمهای پرداخت و صرافیهای ارزهای دیجیتال همکاری میکند تا از بروز حوادث گسترده سایبری جلوگیری کند.
علاوه بر این، I4C به عنوان آژانس ندال ملی، بر اساس ماده ۷۹(۳)(ب) قانون فناوری اطلاعات ۲۰۰۰ اختیاراتی دارد که میتواند حذف محتوای غیرقانونی را درخواست کند، که به طور موثر عملیات جرایم سایبری را مختل میکند.
واحد اطلاعات مالی هند قوانین سختگیرانهای را اجرا میکند که تمامی صرافیهای ارزهای دیجیتال که در داخل کشور فعالیت میکنند موظف به ثبتنام به عنوان نهادهای گزارشدهنده هستند.
مدیریت اجرای قانون (ED) تلاشهای خود را افزایش داده و میلیونها دلار از داراییهای غیرقانونی را منجمد کرده و کلاهبرداریهای بزرگ را از بین برده است.
ظهور هند به عنوان رهبر جهانی در پذیرش ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۴ اهمیت این اقدامات را تأکید میکند، که با دسترسی گسترده به موبایل، جمعیت بدون بانک و نسل جوان تکنولوژیک علاقهمند تقویت شده است.
یک گزارش دسامبر ۲۰۲۴ از Chainalysis و TRM Labs بر رشد سریع استفاده از داراییهای دیجیتال در هند تاکید دارد، با پیشبینی رسیدن بازار ارزهای دیجیتال به ۶.۶ میلیارد دلار تا پایان سال ۲۰۲۴.