بلاکچین

تقریباً 50 درصد از صندوق‌های پوشش سنتی اکنون در ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری می‌کنند: گزارش

طبق یک مطالعه منتشر شده توسط انجمن مدیریت سرمایه‌گذاری جایگزین و PwC در روز پنجشنبه، نزدیک به نیمی از صندوق‌های پوشش سنتی اکنون در ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری می‌کنند. این نشان‌دهنده یک افزایش قابل توجه از 29% در سال 2023 و 37% در سال 2022 است.

این رشد به دلیل وضوح بیشتری در تنظیم‌گری و راه‌اندازی ETFهای مستقیم ارز دیجیتال در آسیا و آمریکا است. در میان صندوق‌هایی که قبلاً سرمایه‌گذاری کرده‌اند، 67% قصد دارند سطح سرمایه فعلی خود را حفظ کنند. در همین حال، 33% قصد دارند تا پایان سال 2024 بیشتر سرمایه‌گذاری کنند.

محبوب‌ترین راهبردهای دارایی دیجیتال در میان صندوق‌های پوشش سنتی، بازار خنثی و فقط بلند اختیاری است که هر یک توسط 33% از پاسخ‌دهندگان اتخاذ شده‌اند.

این مطالعه در سه ماهه دوم سال جاری انجام شد و شامل تقریباً 100 صندوق پوشش از بیش از شش منطقه بود که در کل حدود 124.5 میلیارد دلار دارایی را مدیریت می‌کردند.

حرکت صندوق‌های پوشش به مشتقات، صرافی‌های متمرکز و کاوش در توکنایزیشن

صرافی‌های متمرکز تجاری به عنوان مراکز تجاری مورد ترجیح 58% از صندوق‌های پوشش سنتی قرار گرفتند. این پلتفرم‌ها برای نقدی‌بودن و سهولت استفاده محبوب هستند. صرافی‌های غیرمتمرکز که توسط 33% استفاده می‌شوند، کنترل بیشتری بر دارایی‌ها ارائه می‌دهند. تجارت خارج از بورس (OTC) توسط 25% ترجیح داده می‌شود، زیرا امکان معاملات بزرگ بدون تأثیرگذاری بر قیمت بازار را فراهم می‌کند.

همچنین یک تغییر محسوس به سمت تجارت مشتقات در دارایی‌های دیجیتال وجود دارد. استفاده از آن به 58% در سال 2024 از 38% در سال 2023 افزایش یافته است، در حالی که تجارت مستقیم به 25% کاهش یافته است پس از اوج گرفتن در 69% در سال گذشته. این تغییر نشان‌دهنده رشد پیشرفته در راهبردهای صندوق‌های پوشش است.

منبع تصویر: AIMA/PwC

علاقه به توکنایزیشن صندوق‌ها نیز در حال افزایش است. حدود 33% از پاسخ‌دهندگان صندوق‌های پوشش به توکنایزیشن متعهد هستند یا آن را بررسی می‌کنند، که از حدود 25% در سال گذشته بیشتر شده است. در میان صندوق‌های پوشش متمرکز بر دارایی‌های دیجیتال، 12% از قبل در دارایی‌های توکنایزشده سرمایه‌گذاری می‌کنند، اگرچه چالش‌های تنظیم‌گری همچنان باقی است.

بسیاری هنوز دو دل برای ورود به بازار هستند

با وجود رشد صنعت، بسیاری از مدیران صندوق‌های پوشش سنتی هنوز به تردید دارند. از کسانی که در حال حاضر در دارایی‌های دیجیتال سرمایه‌گذاری نکرده‌اند، 76% احتمالاً در سه سال آینده وارد این فضا نمی‌شوند، از 54% در سال 2023 بیشتر شده است. بزرگترین مانع، حذف دارایی‌های دیجیتال از مأموریت‌های سرمایه‌گذاری است که توسط 38% از صندوق‌ها ذکر شده است.

اگرچه عدم قطعیت تنظیم‌گری هنوز دغدغه‌ای است، اما با روشن‌تر شدن چارچوب‌های قانونی مانند قانون‌های بازارهای دارایی دیجیتال اتحادیه اروپا (MiCA) تا حدودی کاهش یافته است.

در حال حاضر، دفاتر خانوادگی و افراد با ثروت بالا بیشترین سرمایه‌گذاران در صندوق‌های متمرکز بر دارایی دیجیتال هستند، پس از آن صندوق‌های از صندوق‌ها قرار دارند.

به طور خلاصه، این مطالعه نشان‌دهنده یک علاقه فزاینده به دارایی‌های دیجیتال در میان صندوق‌های پوشش سنتی است، اما همچنین به موانع قابل توجهی برای پذیرفتن گسترده‌تر اشاره می‌کند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا