بیتکوین میتواند با موانع بزرگی برای تبدیل شدن به یک دارایی ذخیره مواجه شود، از جمله عدم قطعیتهای قانونی، تقاضاهای عملیاتی و عرضه محدود در میان موانع کلیدی.
در یک میزگرد پس از انتخابات که توسط نومورا برگزار شد ، که یک گروه خدمات مالی جهانی است، شرکتکنندگان به بررسی تأثیرات اقتصادی و بازار گسترده از انتخاب مجدد دونالد ترامپ پرداختند، از جمله نقش بالقوه بیتکوین و چالشهایی که ممکن است در رسیدن به وضعیت دارایی ذخیره با آن مواجه شود.
پانل نومورا درباره اقتصاد و بازار پس از انتخابات
زیر دولت جدید، شرکتکنندگان در پانل نومورا به موانع قانونی و عملیاتی که بیتکوین با آن مواجه میشود، اگر در نظر گرفته شود، به عنوان وضعیت ذخیره پرداختند.
گرگ هرتریچ، رئیس استراتژیهای سپردهگذاری ایالات متحده نومورا، تأکید کرد که عدم قطعیت قانونی یک مانع اصلی است، زیرا هیچ چارچوبی برای حاکمیت نقش بیتکوین در سیستم مالی، بهویژه ساختارهای بانکی ایالات متحده، وجود ندارد.
هرتریچ همچنین به چالشهای عملیاتی برای بانکها در تطبیق با بیتکوین، از جمله نیازهای بیشتر در تطابق، اشاره کرد.
او بر نیاز به پروتکلهای ارتقایافته ضدپولشویی (AML) تأکید کرد، که بانکها را ملزم به سرمایهگذاری در منابع و مهارتهای ویژه برای مدیریت داراییهای دیجیتال به طور مؤثر در چارچوبهای قانونی موجود میکند.
“بانکهای ایالات متحده باید افرادی را استخدام کنند که همه کارهای ضدپولشویی و قوانین محرمانگی بانکی را که برای آنها هزینه بالایی داشته وقتی که در واحد دلاری سنجیده میشد، انجام دهند،” هرتریچ توضیح داد.
عرضه محدود بیتکوین به عنوان دارایی ذخیره
دیوید سیف، اقتصاددان ارشد نومورا برای بازارهای توسعهیافته، عرضه محدود بیتکوین را به عنوان یک مانع دیگر بررسی کرد.
سیف خاطرنشان کرد که برخلاف داراییهای سنتی ذخیرهای مانند طلا، اندازه محدود بازار بیتکوین کاربرد آن را برای مقاصد ذخیرهسازی گسترده محدود میکند، که ممکن است آن را برای پذیرش گسترده مؤسسات به عنوان ذخیره نامناسب کند.
“فکر میکنم ما هنوز راه درازی داریم تا بیتکوین به نوعی ذخیره مهم برای هر اقتصاد بزرگی تبدیل شود. حتی با رکوردشکنی بیتکوین، مقدار زیادی از آن وجود ندارد—کمتر از دو تریلیون دلار
از آن در دسترس است،” سیف گفت.
“این بسیار کمتر از مقدار طلایی است که وجود دارد که تعداد زیادی هم نیست،” سیف اضافه کرد.